Over ons.

Cockaert Copy Service, uw vakhandel

Als familiebedrijf is Cockaert Copy Service uit Lier (Antwerpen) de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gekende, betrouwbare partner voor diverse soorten print- en kantoorbehoeften. Onze expertise ligt in digitaal drukwerk, maar Cockaert Copy Service is daarnaast ook een copycenter en winkel voor kantoorbenodigdheden. Reken erop dat een ervaren team altijd klaar staat om de nodige vakkennis aan de dag te leggen en u met professioneel advies bij te staan. Maak kennis met ons bijzondere aanbod!

Hiervoor bezoekt u Cockaert Copy Service…

Cockaert Copy Service is een vakhandel die gespecialiseerd is in digitaal drukwerk, kopieerwerk en kantoorbenodigdheden. Handleidingen of catalogi voor uw bedrijf, grote posters of kleine visitekaartjes: in onze digitale drukkerij in Lier realiseren we diverse soorten drukwerk in groot en klein formaat, in kleur en in zwart-wit. Wenst u snel even iets te kopiëren of te laten inscannen? Dan staan er in ons copycenter betrouwbare toestellen voor u klaar. Verder kan u bij Cockaert Copy Service in Lier ook terecht voor de aankoop van al uw school- en kantoorbenodigdheden. In ons ruim assortiment aan kantoorartikelen vindt u zeker iets van uw gading!

 

Onze expertise ligt in digitaal drukwerk, maar Cockaert Copy Service is daarnaast ook een copycenter en winkel voor kantoorbenodigdheden. Voor ons digitaal drukwerk en onze copy service zijn we trouwens niet enkel in Lier bekend, maar ook ver daar buiten.

De ‘service’ in Cockaert Copy Service

Kwaliteit en snelheid dragen we bij Cockaert Copy Service hoog in het vaandel. We hebben dan ook in de beste kopieer- en druktechnologieën geïnvesteerd zodat we zowel grote als kleine oplagen perfect kunnen afhandelen. Aan die kwaliteit en snelle servicehechten we ook belang wanneer u kantoorbenodigdheden bij ons koopt. Dankzij de flexibele samenwerking met verschillende leverancierskunnen we bij Cockaert Copy Service immers de beste kantoorartikelen aanbieden waar de markt op dat moment om vraagt.

Heeft u trouwens een bestelling op de webshop of via mail geplaatst? 

Dan levert Cockaert Copy Service de artikelen op uw kantoor, op uw school of bij u thuis af. We maken het onze klanten graag gemakkelijk… En daar zijn de centrale ligging van onze zaak aan het station van Lier en de ruime parking voor de deur nog twee mooie voorbeelden van!

 

Cockaert Copy Service in Lier

Bij Cockaert Copy Service garanderen we dat elke opdracht snel, kwaliteitsvol en aan een gunstige prijs wordt afgeleverd. Om uw cursus, affiche of uitnodiging te drukken, om de nodige kopieën te maken of om al uw kantoorbenodigdheden te vinden, is er dus maar één adres: Cockaert Copy Service in Lier (Antwerpen). Voor ons digitaal drukwerk en onze copy service zijn we trouwens niet enkel in Lier bekend, maar ook ver daar buiten. Woont u bijvoorbeeld in de onmiddellijke omgeving van Lier (Duffel, Boechout, Ranst, Nijlen, Berlaar of Lint)? Dan is Cockaert Copy Service goed bereikbaar, maar ook als u wat verder woont, zoals in Wommelgem of Kontich, bent u welkom in ons copycenter!